Claudio en Gaëlle terug van reis; jobdag in Dell’Anno

Claudio en Gaëlle terug van reis; vandaag jobdag in Dell'Anno (Foto BWB)
Redactie KW

Hun vakantie zit er bijna op ! Op 2 juli gaan de deuren van Dell’Anno opnieuw open en is het weer werken geblazen voor Claudio en Gaëlle, winnaars van ‘Mijn restaurant !’.

Woensdagavond, drie weken na hun zege in Mijn restaurant ! op VTM, werden Claudio en Gaëlle ontvangen in het Kortrijkse stadhuis. Hét moment om het Knokse koppel te vragen naar hun plannen, naast de zoektocht naar een appartement in Kortrijk.

Vandaag vrijdag organiseren ze vanaf 10 uur een jobdag in Dell’Anno (Sint-Maartenskerkhofplein). Enkele oude bekenden blijven aan de slag (Pieter, Brecht), maar zowel de keuken als de zaal kunnen nog nieuwe krachten gebruiken. Ook omdat Gaëlle haar tweede zit wil meedoen : “Ik heb nog drie examens af te leggen.” Vanaf oktober wil ze Dell’Anno combineren met haar studies communicatiewetenschappen.

Ook is er “99 procent kans”, dat ze op de Showbizzkalender van fotograaf Henk Van Cauwenbergh te zien zal zijn, “maar het is niet mijn streefdoel om een babe te worden.”

Showbizzkalender

Donderdagmiddag 2 juli opent Dell’Anno opnieuw de deuren. Chef Claudio heeft de kaart al aangepast aan de zomer. Aan het restaurant zelf is nog niet zoveel veranderd. Op langere termijn twijfelt de jonge chefkok nog : maakt hij van de eerste verdieping een ‘pubbar’, onafhankelijk van het restaurant, of worden het toch chambres d’hôte ? (MiCo)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Kortrijks Handelsblad) van 26 juni 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier