Claudio en Gaëlle dreigen met proces na geruchten over breuk en ontrouw

Redactie KW

Het weekblad Story maakt deze week gewag van een breuk tussen Claudio en Gaëlle, de winnaars van de recentste editie van ‘Mijn Restaurant!’. Het koppel dreigt nu met juridische stappen.

“Nu die ex-vriend weer op het toneel verschenen is en Gaëlle steeds vaker in het gezelschap van andere mannen wordt gesignaleerd, lijkt het nog een kwestie van tijd voor hun relatie op de klippen loopt”, schrijft Story.

In een eerste reactie aan Story ontkent Gaëlle die geruchten: “Ik vind het heel gemeen dat bepaalde mensen zulke berichten rondstrooien. Het klopt dat ik de laatste weken vaak in Gent zit te studeren en minder in het restaurant werk. En na het programma hebben Claudio en ik een paar dingen moeten uitpraten. Maar verder is er echt niks aan de hand. (…) Claudio en ik zijn nog altijd samen.”

Vandaag, na de publicatie van het artikel en de eerste reactie van Gaëlle, heeft het koppel van Dell’Anno nog eens gereageerd en dit maal harder: “Het is niet altijd evident geweest, wat jullie wellicht begrijpen, maar als wij zien dat het weekblad Story onze inspanningen van de voorbije maanden in het niets wil doen vervagen door de vandaag gepubliceerde artikels, dan kunnen wij niet anders dan reageren.”

“De heer Thomas Siffer kan duidelijk niet om met ons succes, en wenst nu persoonlijk op de bal te spelen omdat Claudio het weekblad ‘Story’ meermaals heeft afgewezen wat betreft interviewaanvragen na de vernederende artikels die tijdens het programma zijn verschenen. Wij sluiten dan ook niet uit, dat er juridische stappen zullen plaatsvinden.”

Deze week kan u in Krant van West-Vlaanderen een getuigenis lezen van een onze redacteurs die in Dell’Anno heeft gegeten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier