Claudio Dell'Anno vanaf juni in de keuken van zijn vaders restaurant Ciccio

05/05/10 om 15:51 - Bijgewerkt om 15:51

Bron: Kw

Lucky me! Middenin een werkdag mag ik meer dan twee uur genieten van een zonovergoten terras in Knokke. De reden dat ik daar van een Koninckske zit te nippen, is namelijk een dikke vijftig minuten te laat: Claudio Dell'Anno. Gelukkig heeft hij veel te vertellen. Claudio heeft de keuken van Dell'Anno ingeruild voor die van zijn vaders zaak in Knokke.

„Het is niet de bedoeling dat het even gastronomisch en stijf wordt als in Kortrijk", zegt hij. Claudio Dell'Anno (25) zoals ik hem een beetje ken: ruim te laat en nood aan een beetje opwarming. Eens de eerste vragen en minuten gepasseerd zijn, komt de jonge chef helemaal op dreef.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee