Claudia Kookt Klassiek genomineerd voor Gourmand World Cookbook Awards

Redactie KW

Eerder rijfde ook haar eerste boek, Claudia kookt voor vrienden, ook al een nominatie binnen.

Het kookboek Claudia Kookt Klassiek is genomineerd in de categorie ‘Best Professional Cookbook/Belgium’ voor de Gourmand World Cookbook Awards. Claudia’s laatste kookboek dingt nu mee naar de ‘Best in the World’ award. In mei 2014, op de ‘Bejing Cookbook Fair’, weten we of Claudia daar in de prijzen valt.

Gerechten van hotelschool Ter Duinen

Claudia Allemeersch volgde een jaar lang les in de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen. De meer dan 85 recepten in dit boek zijn een weerspiegeling van de klassiekers van de Franse keuken die ze daar door leraar en chef-kok Pol Debaenst leerde klaarmaken. Van de verschillende keukenfonds, tomates aux crevettes, kervelsoep, paling in het groen en escargots tot chocolademousse en madeleines. Claudia legt ze allemaal haarfijn uit. Bij een twintigtal recepten staat er ook een link naar praktische internetfilmpjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier