Claudia Allemeersch, Bjorn Gevaert en Frank Wauters kanshebbers Roeselaarse persprijs

Redactie KW

Claudia Allemeersch, Bjorn Gevaert en Frank Wauters zijn de drie Roeselaarse koppen die dit jaar in aanmerking komen voor de Roeselare persprijs. Een trofee die aan de vooravond van de Batjes uitgereikt wordt door de Roeselaarse perskring. Dit jaar al voor de vierde keer.

De persprijs bekroont de stadsgenoot die het afgelopen jaar zich individueel of met zijn of haar vereniging verdienstelijk gemaakt heeft voor de stad. Wie uiteindelijk wint bepaalt een online peiling samengeteld met een stemming bij de leden van de perskring. Na rijp beraad werden ook dit jaar drie kandidaten geselecteerd.

Eerst en vooral Bjorn Gevaert en de hele ploeg van Roeselare koerst voor hun inspanningen om op sportgebied Roeselare op de kaart te plaatsen. Het natourcriterium was voor hen en voor Roeselare alvast een topper.

Frank Wauters woont niet op Krottegem maar dat is dan ook het enige wat je aan de man kan opmerken. Hij leeft namelijk voor Krottegem. Een rommelmarkt, een antiekmarkt, de kermis, een kroegentocht… Krottegem én Roeselare mogen de man dankbaar zijn.

Wie het nieuwste boek van Claudia Allemeersch niet op de keukentafel of op het kookeiland heeft liggen, riskeert om deze zomer weeral aangebrande braadworsten te serveren. Claudia slaagt er niet alleen in om SOS Piet en andere grote koks te evenaren, ze blijft dat alles nog eens doen vanuit Roeselare zelf.

De winnaar ontvangt een trofee gemaakt door huiskunstenaar Christo°.

Jullie bepalen mee wie dit jaar de persprijs wint. Stemmen kan via www.perskringroeselare.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier