Cilou stelt haar vriend Koen voor

Redactie KW

Onlangs gaf Miss België 2010 Cilou Annys toe dat ze al ruim acht maanden een nieuwe vriend heeft. Veel wisten we niet over hem, behalve dat hij Koen heet en uit Loppem afkomstig is. Vandaag kunnen we u hem wél voorstellen.

Cilou en Koen kennen elkaar al langer, maar een dikke acht maanden geleden sloegen de vonken over. Wat deed hen vallen voor elkaar ? „Koen heeft een ongelooflijke spontaniteit, waar ik wel van hou”, zegt Cilou. „In combinatie met mijn verlegenheid vullen we elkaar een beetje aan. Hij voelt zich ook thuis in elke situatie en stelt mij altijd gerust als ik het even moeilijk heb. Eerlijk is hij ook wel, wat belangrijk is in een relatie ! Met Koen verveel ik mij nooit. Er is altijd wel iets te beleven met hem. Na een stressy dag kalmeert hij me weer en zorgt ervoor dat ik niets te kort kom.”

„Tijd was rijp”

„Cilou heeft altijd al een speciaal plaatsje gehad bij mij, maar vroeger was ze nog te jong om er een serieuze relatie mee te hebben”, zegt Koen. „Nu voelden we beiden dat de tijd rijp was om het eens te proberen en het lukt heel goed. Ik ben gevallen voor haar mooie lach en haar schattige, onschuldige, verlegen blik die ze soms mooi kan uitspelen. Ze is echt lief en grappig en we voelen ons enorm op ons gemak bij elkaar.”

(TV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Brugsch Handelsblad)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier