Christophe Declercq leert eenvoudig patisserie maken

24/03/11 om 14:02 - Bijgewerkt om 14:02

Bron: Kw

Desserts, gebak en taarten maken, er is niets moeilijks aan. Dat is wat Christophe Declercq, een vakleraar in de bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge, in zijn nieuwe boek duidelijk maakt. De basis van alle courante taartenrecepten in mensentaal uitgelegd, ontdaan van alle franjes. En daar hebben zowel zijn leerlingen als zijn lezers nood aan.

Een Bretoense zanddeeg, een miserabel of bavarois, Christophe Declercq uit Marke leert iedereen gebak en taarten maken. Zijn nieuwe...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden