Chef De Karmeliet pikt degradatie GaultMillau niet

29/10/08 om 17:58 - Bijgewerkt om 17:58

Bron: Kw

Driesterrenkok Geert Van Hecke van de Karmeliet in Brugge vindt het oordeel van de mensen van de GaultMillaugids onprofessioneel. Hij verwijt hen ook vriendjespolitiek. Zijn restaurant verliest in de nieuwe editie van de culinaire gids een punt en haalt nog zeventien punten. Danny Horseele uit Lissewege die ook een punt verliest noemt de GaultMillau dan weer een toonaangevende gids.

Geert Van Hecke van de Karmeliet in Brugge begrijpt niet dat hij van 18 naar 17 punten gaat in de Gaumillautgids. Hij krijgt ondermeer kritiek op zijn langoustines en op z'n erwtenpuree. Terwijl die elders als excellent bestempeld worden. "We hebben een quotering gehad in andere tijdschriften in dezelfde periode en daar kregen we een 19 op 20. Die...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee