Caroline Gennez, Geert Hoste en Miss België naar Villa Vanthilt

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Caroline Gennez is zondag de centrale gast in Villa Vanthilt. Zij is een van de vele gezichten die volgende week in de Villa van Marcel zal passeren op de Grote Markt. Volgende week ook Pukkelpop en dat beïnvloedt de muzikale programmering.

We zetten de bekende gasten even op een rijtje:

Zondag 14 augustus is Caroline Gennez de centrale gast.

Maandag 15 augustus vertelt professor economie Paul De Grauwe over de financiële en economische crisis, heeft regisseur Frank Van Laecke het over musicals en komt de muziek van Noah and the Whale die later op de week in de Marquee van Pukkelpop staan.

Dinsdag 16 augustus heeft illusionist Gili het over zijn nieuwe voorstelling ‘Gili drijft uit’. Muziekprogrammator van de AB Kurt Overbergh verzamelt al jaren platenhoezen waar katten op staan en stelt ze ook tentoon. Jim Cole is de muzikale gast.

Woensdag 17 augustus komt Geert Hoste langs en vertelt alles over zijn nieuwe voorstelling ‘Geert Hoste kookt’. Er is aandacht voor de nieuwe Vlaamse film Swoonie met onder andere acteur Geert Van Rampelberg. Miles Kane verzorgt de muziek.

Donderdag 18 augustus schoon volk met Miss België Justine De Jonckheere. Ook gewezen nummer één in het mannentennis Mats Wilander komt langs. Traditioneel is er op donderdag een weekoverzicht, daarvoor zorgt David Galle. CW Stoneking sluit het programma muzikaal af.

De affiches zijn nog niet volledig en kunnen nog aangevuld worden.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier