Carla Velghe uit Kachtem is Retail Directeur van Free Record Shop

Redactie KW

Carla Velghe woont in Hoogstraten en werkt als Retail Directeur van Free Record Shop in Breda (Nederland). Carla is afkomstig van Kachtem en verantwoordelijk voor 250 winkels in de Benelux met in totaal 1.000 personeelsleden.

Begin 2009 begon Carla als Manager Operations in Belux, waar ze verantwoordelijk was voor de winkels en de hele commerciële kant van het bedrijf. Een jaar later werd ze Country Manager van de Belux. Nog een jaar verder werd haar functie uitgebreid naar Nederland als Retail Directeur, verantwoordelijk voor 250 winkels en 1.000 personeelsleden. “Het is een droomjob, écht waar”, glundert Carla.

Enige West-Vlaamse

Carla werkt in Breda en is daar de enige West-Vlaamse. “Recent was in het nieuws te zien dat het absoluut bewezen is dat West-Vlamingen hard werken en dat er daar weinig werkloosheid is. Een West-Vlaming zit niet thuis met zijn vingers te draaien. De Nederlanders zijn echter ook goed en lief hoor. Alleen weten ze nog niet wat lekker eten is of wat een goeie pint bier is…,” lacht Carla.

(PD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Izegem

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier