Burgemeester Roeselare Luc Martens ondervoorzitter Week van de Smaak

26/03/12 om 14:50 - Bijgewerkt om 14:50

Bron: Kw

De Week van de Smaak, die dit jaar na een onderbrekingsjaar plaatsvindt van 15 tot 25 november, staat in het teken van 'De Smaak van Thuis'. Maandag schiet ook de vzw Vol-au-vent, die voortaan instaat voor de organisatie van de Week van de Smaak, uit de startblokken. Ex-minister van Cultuur Paul Van Grembergen is voorzitter, burgemeester van Roeselare Luc Martens ondervoorzitter.

Voor deze editie geen bekende chefs als peter of meter, maar vijf onbekende, gepassioneerde koks en bakkers die werken volgens traditionele kook- en baktechnieken. Dat is maandag aangekondigd op een persconferentie. Met het thema 'De Smaak van Thuis' ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!