Buren organiseren benefiet voor jonge papa Rob Vanbossel uit Bredene

Redactie KW

Op 24 juni kreeg het gelukkige gezin van Robrecht en Kelly een zware opdoffer te verwerken. Bij Rob werd een kwaadaardige hersentumor vastgesteld. Prompt zetten vrienden, buren en familieleden een benefietactie op touw.

Onlangs een huis gebouwd, allebei een fijne job en twee prachtige kids. Het ging Robrecht ‘Rob’ Vanbossel en Kelly Vanbesien voor de wind. Tot op 24 juni een hersentumor bij Rob werd vastgesteld. “Plots draait je hele wereld zich om”, zuchten Rob en Kelly. Rob onderging een delicate hersenoperatie en moet zware chemokuren ondergaan. “Ik hou mij sterk want je moet vooruit. Niet in het minst voor Kian (5) en Hailey (2,5). Maar als Kian snikt dat hij niet wil dat papa een sterretje wordt, is het verdomd moeilijk”, klinkt het met een krop in de keel.

Niet alleen

De onverwachte warmte die het gezin van familie, buren en vrienden krijgt, is een hart onder de riem. “Wij willen tonen dat ze er niet alleen voor staan en ook een financieel steuntje schenken. De uitkeringen dekken bijlange de medische kosten niet en het zou zonde zijn als de kinderen zouden moeten lijden onder de gevolgen die de ziekte met zich mee brengt”, aldus buur Kenneth Brouckmeersch, een van de initatiefnemers van het benefiet. De fuif vindt plaats op zaterdag 12 november en start om 20.30 uur in zaal Caproen in Bredene.

(KM)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

>> Meer info via 0478 97 04 11.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier