Brusselmans vindt nieuwe liefde bij 25-jarige journaliste uit Oostende

Redactie KW

Schrijver Herman Brusselmans heeft een nieuwe liefde in zijn leven en die komt eigenlijk uit West-Vlaanderen, Melissa Janssens is haar naam en ze is er 25.

De 56-jarige bekende veelschrijver geeft toe dat de twee sinds enkele weken een relatie hebben. “Maar het voelt goed. Zij is erg rijp voor haar leeftijd en ik ben gewoonweg verliefd.” De vonk kwam er toen ze hem recent ging interviewen, want Melissa werkt als journaliste voor P-Magazine. Daarnaast werkt ze regelmatig ook voor de lifestylepagina’s van Krant van West-Vlaanderen en staat ze graag model voor fotoshoots.

“Ook over onze relatie schrijven, ja”

Brusselmans toont zich opvallend beschermend voor zijn nieuwe levenspartner. “Als journaliste weet ze wie ik ben en wat daarbij zoal komt kijken, maar toch wil ik haar behoeden voor wat komen gaat”, zegt hij nog. “En ja, ik ga inderdaad ook over onze relatie schrijven, maar daar is ze op voorbereid.”

Tot nu toe had de grofgebekte Gentenaar één muze: zijn grote liefde Tania, die als rode draad doorheen zowat zijn hele oeuvre loopt. Straks wordt dat dus Melissa…

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier