Brugse chocolatier pakt uit met chocoladelipstick

The Chocolate Line uit Brugge pakt uit met een lipstick van chocolade.
Redactie KW

Na de chocoladesnuifmachine brengt de Brugse meester chocolatier Dominique Persoone nu ook chocoladelipstick en eetbare massagecrème op de markt. Wie een chocoladebehandeling in een schoonheidssalon laat doen, kan er voortaan ook van proeven. De nieuwe eetbare massagecrème blijkt lekker te zijn en is bovendien gezond voor de huid. Een massage om duimen en vingers bij af te likken.

Heel wat lipstiften bevatten cacaoboter. Meester chocolatier Dominique gaf er een lekker smaakje aan en zo is de chocoladelipstick geboren. “De lipstick is gemaakt met Papoea-Nieuw-Guinea en heeft een bittere smaak. De eigenschappen zijn een lichte toets van tabak en wilde champignons”, vertelt Dominique Persoone van The Chocolat Line.

De lipstick dient niet als make-up, maar eerder als dessert. “We serveren twee bollen vanille-ijs. De klant krijgt drie verschillende lipsticken met originele chocolade. Het idee is om chocolade aan de lippen te doen. Dan neem je een schep ijs en krijg je Dame Blanche.Het leuke is dat je steeds kan veranderen van chocolade”, zegt Dominique Persoone.

De meester chocolatier lanceert meteen ook zijn eetbare massagecrème op basis van amandelolie. De lipstick is al op de markt, de massagecrème volgt heel binnenkort.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier