Brugge Bierkaas is West-Vlaanderens jongste

03/09/10 om 13:37 - Bijgewerkt om 13:37

Bron: Kw

In Roeselare is een op en top West-Vlaamse kaas voorgesteld, de in Rodenbach gerijpte Brugge Bierkaas. Fijnproevers hadden het op de degustatie over een aparte culinaire ervaring en de ideale manier om eten en drinken te combineren. Het is ook de bedoeling om met dit nieuwe product internationaal door te breken.

De peter en meter van de Brugge kaas met Rodenbach sneden de eerste bol aan: hobbykok Claudia Allemeers...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info