Brugge Bierkaas is West-Vlaanderens jongste

03/09/10 om 13:37 - Bijgewerkt om 13:37

Bron: Kw

In Roeselare is een op en top West-Vlaamse kaas voorgesteld, de in Rodenbach gerijpte Brugge Bierkaas. Fijnproevers hadden het op de degustatie over een aparte culinaire ervaring en de ideale manier om eten en drinken te combineren. Het is ook de bedoeling om met dit nieuwe product internationaal door te breken.

De peter en meter van de Brugge kaas met Rodenbach sneden de eerste bol aan: hobbykok Claudia Allemeers...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden