Broertjes Fernando en Alonso rijden met Ferrari naar doopsel

Redactie KW

Op 24 september wordt Fernando Brackx een jaar. Met zijn ouder broertje Alonso is duidelijk dat hun ouders, Nathalie Cornelis en Mario Brackx, verwoede fans zijn van deze Formule 1-piloot. Op vrijdag 23 september worden de broertjes gedoopt in de Sint-Annakerk van Stene.

Nathalie Cornelis en Mario Brackx wonen in de Wagenmakersstraat in Stene. In tweeënhalf jaar werden ze de trotse ouders van twee zoontjes, die luisteren naar de namen Fernando en Alonso, een duidelijke link naar de piloot uit de Ferraristal. “Ja, we zijn Formule 1-freaks en fan van Fernando Alonso. Een Formule 1-race hebben we nog nooit live meegemaakt, maar hopelijk komt het er ooit van”, aldus de jonge ouders.

Mini Ferrari

Op vrijdag 23 september worden de broertjes Brackx gedoopt in de Sint-Annakerk van Stene. Met de auto van hun ouders naar het kerkje rijden zit er niet in. Maar Fernando en Alonso hebben hun eigen elektrisch aangedreven mini Ferrari gekregen en zullen met dit wagentje naar de kerk rijden, gevolgd door een stoet van ouders en familie.

(LIN/BVO)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier