Bredene kleurt Grieks voor het Griekse Zomerfeest

Redactie KW

In het Bredens straatbeeld ontwaarde men op de nationale feestdag zaterdag zowaar meer Griekse vlaggen dan onze eigen driekleur. Aanleiding was de negende editie van het Grieks Zomerfeest, dat elk jaar aan belangstelling groeit. Van een Griekse crisis was er duidelijk geen sprake !

De heisa rond Griekenland lijkt wat gaan liggen sinds de verkiezingen in juni. “Mag Griekenland dan ook nog eens positief in het nieuwskomen ?”, vroegen organisatoren Annuschka Plovie en Dennis Goes zich af. Dat is alvast wat men in Bredene al jaren doet met de organisatie van het Grieks Zomerfeest.

De negende editie van het zomerfeest is een samenwerking van Het Autonoom Gemeentebedrijf Bredene, hetgemeentebestuur van Bredene en de Griekse Club Yamas. Het unieke en gemoedelijke feest richt zich op jong en oud. Muziek, dans, cultuur, sport, animatie, ambiance, eten en drinken: op de Belgische nationale feestdag kon het allemaal in en rond het Staf Versluyscentrum, waar vele bezoekers de Griekse sfeer letterlijk en figuurlijk opsnoven.

(KM, foto’s KM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier