Bouwbeurs Roeselare alternatief bij uitstek voor kandidaat bouwers

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Geïnteresseerde bouwers kunnen begin februari opnieuw in de Expo Hallen terecht voor de 34ste editie van de Bouwbeurs. Ook dit jaar kun je er kennismaken met alle betrokken sectoren.

De Bouwbeurs wordt in Roeselare al voor de 34ste keer georganiseerd. “In totaal kunnen we dit jaar rekenen op 189 deelnemers”, vertelt Jan Develtere, voorzitter van de Bouwbeurs. “We willen ook dit jaar opnieuw de grootste regionale Bouwbeurs zijn voor kandidaat bouwers en verbouwers. Met heel wat vertrouwde gezichten maar ook heel wat nieuwe standen. Die nieuwe standen zorgen ervoor dat de Bouwbeurs ieder jaar anders is.”

Bij de Bouwbeurs voelen ze de gevolgen van de crisis niet. “De vraag is nog altijd groter dan het aanbod”, vertelt Jan. “Bovendien blijven de mensen nog steeds investeren en bouwen. Ervaring leert dat onze beurs echt op maat is van de particulieren. Voor mensen die een nieuwe keuken willen zetten, de vloer willen vernieuwen of willen renoveren. We zorgen ervoor dat elk aspect van de bouwsector aan bod komt.”

Bouwbeurs op 2, 3, 4, 8, 9 en 10 februari in de Expo Hallen. Telkens van 14 tot 19 uur. Op vrijdag 8 februari van 14 tot 20 uur. Alle info via www.bouwbeursroeselare.be.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier