Boek van bakker Kris Goegebeur uit Roeselare is beste dessertboek ter wereld

26/02/13 om 09:03 - Bijgewerkt om 09:03

Bron: Kw

Het boek 'Patisserie met fruit' heeft goud gewonnen en is verkozen tot het beste dessertboek van de wereld tijdens de World Cook Book Awards in het Louvre in Parijs.

"Eind 2012 kreeg ik opeens bericht dat 'Patisserie met fruit' op een longlist werd geplaatst van een internationale boekenorganisatie, die wereldwijd alle koo...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden