BMW rijdt in op ander ongeval op Toekomstlaan in Wulpen

Redactie KW

Op de Toekomstlaan, er hoogte van Wulpen is maandagmorgen een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een zware BMW reed er in op een ander ongeval dat even daarvoor was gebeurd ter hoogte van een zijweg.

Daar had even voordien een aanrijding plaatsgehad tussen een lichte vrachtwagen van het wegenbouwbedrijf Aswebo en een pick-up terreinwagen die de zijweg wilde inslaan. Terwijl de inzittenden van beide betrokken voertuigen (een viertal arbeiders van Aswebo en de bestuurder van de pick-up) de schade aan het opmeten waren, reed een BMW, die uit de richting van de afrit Oostduinkerke kwam met volle geweld op dit ongeval in.

Een man zwaargewond door de klap

Eén arbeider werd door de klap een eind weggeslingerd en werd zwaar gewond naar het ziekenhuis van Veurne overgebracht. De bestuurder van de BMW zat even gekneld en werd door de brandweer van Koksijde-Oostduinkerke bevrijd. Deze bestuurder werd volgens de eerste vaststellingen slechts licht gewond. Door het ongeval werd de N313 tussen de afrit Oostduinkerke en het kruispunt aan de Veurnekeiweg een tijdlang afgesloten.

(JT)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws Kust) van vrijdag 8 oktober 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier