BMW Dejonckheere neemt garage Wyffels over

Redactie KW

BMW-Mini-concessiehouder Dejonckheere, gevestigd aan de Oostnieuwkerksesteenweg 136, heeft de garage Eddy Wyffels, onafhankelijk verkoper van BMW aan de Iepersestraat 465, overgenomen. Dat bevestigt Leen Desmet van BMW-Mini-Dejonckheere.

“Door een gebrek aan plaats op onze huidige locatie zochten we een nieuw onderkomen om ons centrum van tweedehandswagens in onder te brengen. Het huidig tweedehandscenter wordt volledig verbouwd en zal dienst doen als uitbreiding van onze werkplaats. De capaciteit van de werkplaats zal op die manier verdubbelen.”

Voorlopig blijft alles bij de garage Eddy Wyffels, die in de jaren tachtig van Rumbeke naar de Iepersestraat in Roeselare verhuisde, zoals vroeger.

Personeel blijft in dienst

“Onze tweedehandsverkoper zal samen met Pieter Wyffels, zoon van Eddy, instaan voor de verkoop van tweedehandswagens. Ook Eddy blijft minimum nog een jaar werken. Pas als onze verbouwingen achter de rug zijn, zal de werkplaats van Wyffels overgebracht worden naar Dejonckheere. Ook het personeel van Wyffels blijft in dienst”, aldus Leen Desmet.(LVA)

Uit Krant van West-Vlaanderen (Editie De Weekbode Roeselare) van vrijdag 12 februari 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier