Blogster Elisabeth Ouni uit Oostende organiseert nu ook feesten

Redactie KW

Een polaroid, een bekende muzikant en een verhaal: het zijn de succeselementen van de blog ‘No Balls, No Glory; A Polaroid Story’ van de Oostendse Elisabeth Ouni. Om haar blog te financieren organiseert Ouni nu ook feesten.

Elisabeth Ouni kwam drie jaar geleden met het idee voor haar blog op de proppen. “Op mijn verjaardag vertelde ik mijn vrienden dat ik graag een polaroid zou nemen van Pharell Williams van N.E.R.D. Ze lachten me allemaal uit, maar ik ben er toch mooi mee doorgegaan”, vertelt Ouni. Pharell Williams poseerde ondertussen voor Ouni, net zoals Snoop Dogg, Lionel Richie en tal van andere artiesten uit de R&B-, soul- en hiphop-wereld.

Ouni post alle foto’s én het verhaal erachter op haar blog ‘No Balls, No Glory: A Polaroid Story’, die ondertussen al heel wat volgers in binnen- en buitenland heeft. Sinds kort organiseert Ouni ook feesten. “De blog is een dure affaire, met die feesten probeer ik op een leuke manier geld te genereren. Plus, als ik geïnteresseerd ben in een artiest, hoef ik niet meer te wachten tot hij naar België komt, maar kan ik hem gewoon zelf uitnodigen”, knipoogt Ouni, die nog druk bezig is met de organisatie van haar volgend feest A Polaroid Story Present: The Spicy Issue, dat op paaszondag 24 april in Club Magic in Antwerpen plaatsvindt.

(SRA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier