Bistro ‘t Verschil uit Gits neemt deel aan Jong Keukengeweld

Redactie KW

Tot half november is er Jong Keukengeweld en kunnen jongeren gastronomisch dineren voor een vriendenprijsje. Chef Tom Cloet (28) van bistro ‘t Verschil in Gits kiest voor ingrediënten die de jongeren kunnen boeien.

45 jonge chefs zetten dit najaar de deuren van hun restaurant open om jongeren tot 30 jaar culinair Vlaanderen te laten ontdekken. Een van hen is de 28-jarige chef Tom Cloet van Bistro ‘t Verschil in Gits. De jonge chef startte vijf jaar geleden samen met zijn vrouw Ilse Van Acker het restaurant. Tim Cloet leerde het vak bij onder meer Bistro Novo en Ma Passion.

Jong Keukengeweld is een actie van Vlaanderen Lekker Land in combinatie met Toerisme Vlaanderen, Horeca Vlaanderen en de provincies. Jongeren van 18 tot 30 jaar krijgen de kans om voor 45 euro de sfeer op te snuiven in een gastronomisch restaurant. Voor dat bedrag krijgen ze een driegangenmenu aangeboden, compleet met water en aangepaste wijnen of bieren.

Vorig jaar genoten meer dan 7.000 jongeren van dit concept. De actie wil aantonen dat Vlaanderen culinair hip is. Jong Keukengeweld loopt van 1 oktober tot 15 november. Reserveren is nodig.

(JD – foto JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier