Bissegemse drukkerij laureaat van Excellent Awards in Kortrijk Xpo

Redactie KW

In Kortrijk Xpo werden de tweejaarlijkse ‘Excellent awards’ uitgereikt. De Bissegemse drukkerijk Express-Vandaele werd hierbij laureaat. De awards zijn een barometer voor de service die geleverd wordt door de huisleveranciers van Kortrijk Xpo over de afgelopen 2 beursseizoenen.

In 1.601 enquêtes evalueerden de exposanten de service van de dienstenpartners. Ook de medewerkers van Kortrijk Xpo kenden een score toe aan elke partner-leverancier. Enkel die dienstenpartners met een score van 8 of meer op 10, worden bekroond met een ‘Excellent quality award’, een certificaat voor uitmuntend Kortrijk Xpo-dienstbetoon.

Score

Laureaat dit jaar was de firma Drukkerij Express-Vandaele uit Bissegem met een score van 8,7/10 voor het verzorgen van de beurscatalogi. De drukkerij aan de Tuinwijk in Bissegem nam de eerste plaats over van de firma Standelec die zorgt voor de elektrische aansluitingen op de standen.

Andere bedrijven

Standelec werd dit jaar met 8,6/10 tweede. Waardige opvolgers bleken de firma’s Alter Expo (standenbouw) en New Heebra Expo Floorcoverings (tapijt) met een score van 8,2/10. Verder volgden Services (bewaking – 8,1/10), Dewaele & Zonen (bloemen en planten – 8,1/10), Cleaningboy (standschoonmaak – 8,1/10), Van Os-Sonnevelt (standmeubilair – 8,0/10) en Kortrijk Xpo Meeting Center (beurscatering – 8,0/10).

(DEL)

Krant van West-Vlaanderen (editie Kortrijks Handelsblad) van 12 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier