Binnenkort opleidingen reisleider 14-18 en battlefieldtoerisme in Roeselare

Redactie KW

Syntra West en Reisleider-Busworld starten half september in Roeselare met de opleiding reisleider 14-18. En voor het najaar van volgend jaar staat er een kortere opleiding reisleider battlefieldtoerisme op de agenda.

“Met de tweejarige opleiding reisleider 14-18 pikken we uiteraard in op de grote belangstelling die er bestaat voor de herdenking van 100 jaar Grote Oorlog”, zeggen Luc Glorieux van Busworld en Patrick Gyselinck van Syntra West. “Ze richt zich in de eerste plaats tot de mensen die het diploma van reisleider al op zak hebben maar zich bijkomend willen specialiseren. Maar het is ook mogelijk om als vrije student de opleiding te volgen of om de opleiding reisleider 14-18, die op maandag wordt gegeven, te combineren met de algemene opleiding tot reisleider, die op zaterdag plaatsvindt.

‘Reisleider 14-18’ heeft de ambitie de meest uitgebreide cursus waar ook ter wereld te zijn over dit onderwerp. Het eerste jaar, dat vooral de periode 1914-1916 behandelt, bevat 33 sessies en een aantal studiereizen op zondag. Het inschrijvingsgeld voor dat eerste jaar bedraagt 332,75 euro (BTW inbegrepen). (JRE)

Binnenkort opleidingen reisleider 14-18 en battlefieldtoerisme in Roeselare

Bekijk hier de reportage

Meer info op www.syntrawest.be of www.reisleiders.be

Meer in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier