"Bij heraanleg achterkant station is geen rekening gehouden met fietsers"

27/10/10 om 16:11 - Bijgewerkt om 16:11

Bron: Kw

Bij het ontwerp voor de heraanleg van de achterkant van het station van Brugge is geen rekening gehouden met fietsers. Dat zegt het SAK, het Studie- en Actie Komitee Sint-Michiels. Een delegatie van het SAK overhandigde daarom een nota aan burgemeester Patrick Moenaert.

Er komt onder meer een rotonde zonder afgebakende fiets- en voetpaden. Terwijl die in een voorontwerp wel voorzien waren. Dat ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!