Bezoek een bedrijf in de regio

Redactie KW

Zondag is het opnieuw Open Bedrijvendag. Tal van bedrijven in de regio bieden het grote publiek opnieuw een kijkje achter de schermen van 10 tot 17 uur. Deze bedrijven zijn zeer verscheiden en bieden een unieke staalkaart van de economische activiteit. Ook Roularta Media Group laat je een kijkje achter de schermen nemen.

Van 10 tot 17 uur staan de deuren in de Meiboomlaan 33 in Roeselare open voor het grote publiek. Kom na je ontbijt ontdekken hoe De Zondag van bij de warme bakker, De Streekkrant/Weekkrant, De Krant van West-Vlaanderen of één van onze andere kranten of magazines gecreëerd worden. Niet minder dan 100 medewerkers staan vandaag voor je klaar en maken je warm voor onze nieuws- en mediakanalen, de nieuwe offsettechnologieën en de knappe prepress- en multimediale activiteiten. Roularta heeft een jaaromzet van 750 miljoen euro en stelt 3.000 mensen te werk. Via een bepijld parcours loop je van de prepressafdeling naar de nieuwe drukkerij.

Voor een volledige lijst van alle deelnemende bedrijven kan je de webiste van Open Bedrijvendag raadplegen. Je vindt er alle info en adressen terug.

Info op www.openbedrijvendag.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier