Bestuurster meermaals over de kop in Diksmuide

Redactie KW

Dinsdagvoormiddag verloor een bestuurster uit Lo-Reninge de controle over haar personenwagen in de Nieuwkapellestraat tussen Diksmuide en Nieuwkapelle. Ze ging meermaals over de kop en raakte daarbij gewond.

De jonge vrouw, die alleen in haar wagen zat, raakte vermoedelijk eerst met haar auto in de zachte berm, waardoor ze de controle over haar voertuig verloor. De wagen ging vervolgens meerdere keren over de kop om tenslotte in een gracht naast de weg terecht te komen. Door de buiteling lag de weg, over een lengte van wel 50 meter, vol met brokstukken. De vrouw zat vast in haar wagen en liep kwetsuren op in haar gezicht.

Brandweer bevrijdde het slachtoffer

De brandweer van Diksmuide hielp bij de evacuatie van de bestuurster en ruimde de baan op. De MUG-dienst van het ziekenhuis van Veurne verzorgde de vrouw ter plaatse vooraleer ze naar het ziekenhuis werd overgebracht. Door het ongeval was de tweevaksbaan in beide richtingen geruime tijd versperd.Volgens de eerste vaststellingen waren er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken

(JT)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws Kust) van vrijdag 24 september 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier