Beste stoofvlees is dat van Hilde Vanoeteren uit Roeselare

29/03/11 om 14:06 - Bijgewerkt om 14:06

Bron: Kw

De mensen van het Knorr Bouillonketeltje gingen de voorbije weken op zoek naar het lekkerste stoofvlees in het land. Ze kregen meer dan duizend recepten binnen, maar kok Albert Verdeyen was het meest gecharmeerd door de versie van Hilde uit Roeselare. Een recept met -uiteraard- Rodenbach.

De deelnemers mochten hun gang gaan met de stoofvleesrecepten, enige voorwaarde was dat er een product van de organisator moest gebruikt worden. En dat zorgde voo...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden