Bert Van Hecke uit Rumbeke bakt als enige brouwer ter wereld zelf mout

31/10/12 om 10:58 - Bijgewerkt om 10:58

Bron: Kw

Bert Van Hecke is afkomstig van Rumbeke maar reisde ondertussen al de hele wereld rond om de geheimen van bier te leren kennen. Bert is industrieel ingenieur brouwer en pakt sinds kort uit met z'n eigen Triporteur bier. "Als eerste in de wereld bakken wij onze mout zelf", vertelt Bert.

Bert Van Hecke hoopt de wereld te veroveren met zijn bier. "Het brouwproces heeft me altijd al geïnteresseerd", vertelt Bert. "In die hoedanigheid volgde ik een opleiding tot industrieel ingenieur brouwer plus een specialisatiejaar waar...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee