Benefiet voor Ann Van Nieuwenhove

Redactie KW

De vzw Vriendenkring REO Veiling houdt op vrijdag 12 en zaterdag 13 december in de cafetaria van de groenten- en fruitveiling een tweedaagse kaarting. De opbrengst van de benefiet gaat naar Ann Van Nieuwenhove, die een jaar geleden zwaar verlamd raakte na een verkeersongeval.

In december 2007 raakte Ann Van Nieuwenhove, verantwoordelijke marketing en communicatie bij de REO Veiling, zwaar gewond na een verkeersongeval op de weg tussen Tielt en Ruiselede. Sinds maanden verblijft de 44-jarige vrouw uit Tielt in een revalidatiecentrum in Gent en hoopt begin volgend jaar naar huis te kunnen.

Door haar verlamming is ze haast volledig afhankelijk. Met de hulp van assistenten hoopt ze weer thuis te kunnen wonen. “Er hebben zich al heel wat kandidaat-assistenten gemeld, maar het vinden van inslapers blijft wel moeilijk.”

Voor de financiering van een duur bladomslagapparaat, en eventueel nog andere hulpmiddelen, organiseert de vzw Vriendenkring REO Veiling een benefiet. De opbrengst van de jaarlijkse kaarting gaat naar de aankoop van dat apparaat.

De groenten- en fruitkaarting heeft plaats op zaterdag 12 december vanaf 19 uur en zondag 13 december vanaf 18 uur in de cafetaria van de REO Veiling. De inleg bedraagt 1,50 euro. Voor de niet-kaarters zijn er volksspelen, onder andere enkele houtblokken om nagels te kloppen. Vrijblijvende steun kan ook via rekeningnummer 738-6201108-17 met vermelding ‘Benefiet Ann’. (LVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier