Bellewaerde wint award voor aanwezigheid in de pers

Redactie KW

Het PR-team van het Ieperse Bellewaerde Park heeft de award ‘Best PR-Initiative 2008’ gewonnen van de CDA-groep, de Compagnie des Alpes waartoe Bellewaerde Park behoort. Het PR-team met Anke Vanheirreweghe en Kristof Louagie mocht de award gaan afhalen in de hoofdzetel van CDA in Parijs. Bellewaerde Park werd er gelauwerd voor zijn continue aanwezigheid in de pers het hele jaar door met initiatieven als de verhuis van de giraffen, de bouw van een nieuw giraffen- en zebraverblijf, de aankomst van de nieuwe giraffen en de Halloween-opening.

Bellewaerde Park hield hiermee het grootste pretpark van de groep, het Franse Parc Astérix nabij Parijs, en de 20 andere parken van CDA in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië en ons land achter zich op vlak van PR-initiatieven. De CDA beheert niet alleen 22 pretparken, goed voor 9,5 miljoen bezoekers op jaarbasis, maar ook verschillende skigebieden in de Alpen, zowel in Frankrijk, Zwitserland als Italië.

Bellewaerde Park is deze week nog open tot en met zondag voor de Halloweendagen. Halloween in Bellewaerde Park is goed voor zowat 80.000 bezoekers, wat ongeveer 10% is van de bijna 800.000 bezoekers die Bellewaerde Park jaarlijks lokt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier