Bellewaerde Park feestelijk geopend

Redactie KW

Bellewaerde Park werd zaterdag feestelijk geopend met meer dan 750 bezoekers in pyjama en muzikale optredens van onder andere Scala en ‘t Hof van Commerce.

Het pretparkseizoen is vandaag terug van start gegaan en in Bellewaerde Park werd de paasvakantie feestelijk ingezet met een heuse pyjamadag. Meer dan 750 bezoekers daagden op in hun pyjama om samen met Koning Leeuw het ochtendritueel te beleven. De kinderen mochten samen met Christophe Stienlet de leeuw wekken in zijn kingsize bed en daarna was het tijd voor ochtendgymnastiek.

In de namiddag waren er showcases van diverse artiesten. De meisjes van Scala zongen hun versie van Viva la vida. Het West-Vlaamse ‘t Hof van Commerce liet het publiek springen op de tonen van Stuntman. Laura Lynn en haar vriend Matthias Lens vormen niet alleen een duo op het podium en verwachten hun eerste kindje. Ook Niels Destadsbader kwam langs en bracht zijn nieuwe single en de jongens van Drum Spirit uit Dadizele zorgden voor een staaltje percussie van de bovenste plank.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier