BeKult Roeselare is op zoek naar amateur acteurs voor hun bioscoopspot

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

BeKult, de conceptstore in de Brugsesteenweg, is op zoek naar hippe acteurs die mee willen spelen in hun nieuwste bioscoopspot. Daarvoor doen ze geen beroep op professionelen maar wel op hun klanten, de mensen die dag in dag uit de kleren van de winkel dragen. “Ervaring is geen noodzaak, enkel de zin om er stevig in te vliegen”, vertelt commercieel manager Marjolein Braekevelt.

De casting vindt plaats op zaterdag 11 februari. “Iedereen is welkom. We zijn niet op zoek naar een bepaald type, noch naar iemand jongs. We hebben in onze winkel immers voor elk wat wils. Bovendien is er op kledingvlak heel wat veranderd. Iemand van 50 kan tegenwoordig heel modieus en hip gekleed zijn.”

De spot zal in het voorjaar te zien zijn in West-Vlaamse bioscopen. “De respons is alvast heel groot. We kunnen nu al rekenen op heel wat dames, dus mochten er nog wat enthousiaste heren zich geroepen voelen, mogen die zich altijd aanmelden”, lacht Marjolein. “Iedereen die zich aanmeldt zal sowieso te zien zijn in het filmpje dat gemaakt wordt van de making off. Dat filmpje zullen we via onze sociale media uitgebreid verspreiden.”

Inschrijven voor de casting kan door je gegevens en je maten door te mailen naar casting@bekult.be. Alle info via www.bekult.be.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier