Bekende Roeselaarse kapper gaat in Spanje b&b uitbaten

Redactie KW

Kapper Bruno Dejaeghere trekt binnen enkele weken de deur van zijn huis op het Stationsplein definitief achter zich dicht.

Samen met partner Christine vertrekt hij naar Andalusië. Daar zal het koppel El Refugio uitbaten, een bed & breakfast voor echte levensgenieters.

Bruno Dejaeghere (64) is nooit een doorsneekapper geweest. De geboren en getogen Roeselarenaar ontwikkelde zich tot een topper in de kappersbranche en was al die jaren een trendsetter. Bruno begon als herenkapper maar snel specialiseerde hij zich in dameskapsels, nam aan nationale en internationale wedstrijden deel en behaalde prestigieuze prijzen.

Op een uurtje rijden van Màlaga

“Christine en ik kennen elkaar twee jaar en alles is opeens heel snel gegaan”, vertelt hij over zijn plotse Spaanse avontuur. “In Andalusië hebben we El Refugio gevonden, net buiten het dorpje Alcaucin op een uurtje rijden van Màlaga. We waren allebei onmiddellijk verliefd op het domein en het uitzicht. En toen is het zeer snel gegaan, want bij onze terugkeer in België heb ik mijn pensioen aangevraagd, hebben we het domein gekocht en halfweg oktober zijn we voorgoed weg om in Spanje een Bed & Breakfast te beginnen.”

El Refugio opent vanaf januari 2014 de deuren. Alle info op www.elrefugio.be

(PS)

Het volledige paginagrote verhaal lees je vandaag in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier