Bejaarde man uit Assebroek krijgt voorwaardelijke straf voor aanranding van 4-jarig nichtje

Redactie KW

De rechtbank van Brugge heeft dinsdagochtend een man van 70 uit Assebroek, veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 20 maanden omdat hij zijn 4-jarig nichtje aanrandde en in het bezit was van heel wat kinderporno. Daarnaast moet hij ook een schadevergoeding betalen van om en bij de 10.000 euro.

De bejaarde man moet, met uitzondering van de voorhechtenis, niet naar de gevangenis. Hij vergreep zich minstens één keer aan zijn 4-jarige nichtje. Zijn vrouw is de meter van de moeder van het slachtoffer. Het kleine meisje ging dan ook af en toe slapen bij haar tante en nonkel.

De praktijken van de man kwamen aan het licht toen het meisje vreemd begon te reageren als ze door haar ouders werd gewassen. Toen het kind opbiechtte wat haar nonkel precies met haar deed, dienden de ouders een klacht in.

“Schandalig dat hij er zo gemakkelijk van af komt”, reageren de ouders van het slachtoffer. “Hij is ervan af als hij zich aan een paar voorwaarden houdt, terwijl ons dochtertje het haar leven lang moet meedragen. We kunnen nu enkel hopen dat dit hem zijn leven lang blijft achtervolgen.” (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier