Beatboxer Paco uit Kortemark vanavond in ‘Switch’ op VT4

© Kurt Desplenter
Redactie KW

Sebastien Pollet-Roelens uit Kortemark is vanavond woensdag om 21 uur te zien in ‘Switch’ op VT4. Daar zien we hoe hij zijn eigen ouders voor enkele dagen omruilt voor een stel uit Berlare. Hun zoon des huizes Gianni komt voor al die tijd in Kortemark inwonen.

In ‘Switch’ ruilen twee totaal verschillende tieners hun ouderlijke woonst voor enkele dagen. Vanavond is het de beurt aan Sebastien Pollet-Roelens (19) uit Kortemark en Gianni, een jongen uit Berlare. Zijn eigen enthousiasme over zijn deelname werd aanvankelijk echter niet gedeeld door zijn ouder. “Ze zeiden me meteen dat wij de Pfaffs toch niet zijn”, grijnst Sebastien.

Vorige week kreeg het gezin in avant-première al de aflevering te zien. “Het is grappig geworden”, vindt Sebastien. “Ik heb toch een paar keren hartelijk moeten lachen, zelfs met mezelf (lacht). Ons gezin is er écht héél goed uitgekomen, als een heel warm geborgen nest. Ik heb de indruk dat er in het gezin van Gianni meer spanningen waren. Al had hij dat ook wat zelf gezocht: zo hing er in zijn kamer een bord met daarop zijn tarieven voor klusjes. ‘Gras maaien = 5 euro’ bijvoorbeeld. Voor hem telt het principe ‘voor wat, hoort wat’.”

(FJA)

Uit De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout, van vrijdag 30 maart.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier