Battery Supplies uit Waregem opent nieuwe gebouwen op vooravond Open Bedrijvendag

Redactie KW

Zondag zetten weer meer dan 300 bedrijven de deuren open voor het publiek tijdens de open bedrijvendag. Het ideale moment om eens te kijken hoe het er aan toe gaat achter de muren van de onderneming waarvan alleen de naam je meestal bekend klinkt. Battery Supplies uit Waregem bijvoorbeeld. Dat opent vanavond officieel de nieuwe gebouwen in Deerlijk en neemt ook deel aan Open Bedrijvendag.

Het is alle hens aan dek bij Battery Supplies in Deerlijk. Vanavond worden de nieuwe gebouwen officieel ingehuldigd, want de vroegere locatie in Waregem was te klein geworden. Er werken intussen meer dan 60 mensen; een groot verschil dus met 13 jaar geleden bij de start. Battery Supplies vond een groeimarkt. Het bedrijf voert batterijen uit naar de hele wereld. Van het kleinste batterijtje voor in een horloge tot accu’s voor heftrucks. Het bedrijf repareert ook batterijen en voert ook onderzoek naar nieuwe technologieën.

Infrabel

Ook overheidsbedrijven nemen deel aan de open bedrijvendag. Zo kan je op bezoek bij spoorwegbedrijf Infrabel in Roeselare en Brugge.

Battery Supplies uit Waregem opent nieuwe gebouwen op vooravond Open Bedrijvendag

Bekijk hier de reportage

(TN/BS)

Meer over dit onderwerp vanavond in het journaal van FOCUS-WTV, vanaf 18 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier