Bart Peeters exclusief op Dranouter, “Geen come-back, gewoon veel goesting!”

Redactie KW

Bart Peeters onderbreekt zijn muzikale stop deze zomer eenmalig voor Dranouter. Ook Guido Belcanto en Levellers worden toegevoegd aan het programma net als Kapitein Winnokio en The Crooked Fiddle Band!

Bart Peeters kondigde eind vorig jaar aan er voor onbepaalde tijd mee te stoppen om een frisse neus te halen. Maar voor Dranouter maakt hij een uitzondering. Dit concert is geen come-back, Bart heeft er gewoon ontzettend veel goesting in. Hij stond vanaf z’n eerste cd op de affiche van Dranouter en wist in de afgelopen jaren bij iedere passage de tent te doen ontploffen met een mix van energieke songs, intieme momenten en uitbundige meezingers. Zijn concert deze zomer belooft een specialleke te worden met een ‘best of’ van alle hits uit de afgelopen 10 jaar, en enkele verrassingen in typische Peeters-stijl. Wie Bart dus nog één keer aan het werk wil zien moet deze zomer naar Dranouter komen. Bart speelt op zaterdag 4 augustus in de Kayam.

“Hij kan het niet laten….”

“Het is geen come back, daar zijn we nog lang niet klaar voor. Wij waren eerst verbaasd toen Dranouter ons vroeg, maar alle betrokkenen leven nog, dus in principe kon het.. Dranouter heeft veel gedaan voor ons, ook in het prille begin. Wij doen dus graag iets terug; ééndagsvlieg spelen zonder dat het past in een groter plan, gewoon wegens goesting. Mensen gaan zeggen; zie je wel hij kan het niet laten. Ze hebben gelijk…”

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier