Bart Decroos van restaurant Berto is Viskok 2008

25/11/08 om 10:23 - Bijgewerkt om 10:23

Bron: Kw

Bart Decroos, kok van het restaurant Berto in Waregem, heeft maandag op de Nationale Horecawedstrijd in Flanders Expo de titel 'Viskok 2008' gekregen van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM). Hij maakte het lekkerste recept met de Vis van het Jaar, de tongschar.

Decroos kreeg voor zijn recept de 'Vis van het Jaar'-trofee, een kunstwerk van Tuur De Rijbel. Daarnaast ontving hij een cheque van 1.250 euro, een dinerkaart voor twee bij Hof...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!