Bart Decroos van restaurant Berto is Viskok 2008

25/11/08 om 10:23 - Bijgewerkt om 10:23

Bron: Kw

Bart Decroos, kok van het restaurant Berto in Waregem, heeft maandag op de Nationale Horecawedstrijd in Flanders Expo de titel 'Viskok 2008' gekregen van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM). Hij maakte het lekkerste recept met de Vis van het Jaar, de tongschar.

Decroos kreeg voor zijn recept de 'Vis van het Jaar'-trofee, een kunstwerk van Tuur De Rijbel. Daarnaast ontving hij een cheque van 1.250 euro, een dinerkaart voor twee bij Hof...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee