Bart Decroos van restaurant Berto is Viskok 2008

25/11/08 om 10:23 - Bijgewerkt om 10:23

Bron: Kw

Bart Decroos, kok van het restaurant Berto in Waregem, heeft maandag op de Nationale Horecawedstrijd in Flanders Expo de titel 'Viskok 2008' gekregen van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM). Hij maakte het lekkerste recept met de Vis van het Jaar, de tongschar.

Decroos kreeg voor zijn recept de 'Vis van het Jaar'-trofee, een kunstwerk van Tuur De Rijbel. Daarnaast ontving hij een cheque van 1.250 euro, een dinerkaart voor twee bij Hof...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden