Bart Brackx niet langer ceo van Jetair

17/11/10 om 16:26 - Bijgewerkt om 16:26

Bron: Kw

Bart Brackx (48), topman voor België en West-Europa van 's werelds grootste toerismegroep TUI Travel PLC, is niet langer ceo van Jetair. Die functie geeft hij door aan Elie Bruyninckx. Bart Brackx blijft wel voorzitter van de raad van bestuur van het bedrijf dat vader Gerard stichtte en dat - intussen onder de vleugels van TUI - uitgroeide tot het grootste vakantiemerk van België. Jetair blijft ook stevig verankerd in Oostende.

Zopas werden de TM Travel Awards uitgereikt, de 'Oscars' van de Belgische reissector. De winnaars werden verkozen met een enquête binnen de sector. Voor Jetair en TUI Travel Belgium werd het een triomf met zeven awards : beste touroperator voor vliegvakanties, citytrips en sneeuwvakanties, beste reiswebsite, de TUI-merken Sirius en Riu Hotels & Resorts zijn respectievelijk de beste airline broker en beste vakantiehotelketen en een lifetime achievement award gaat naar Je...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!