Barco sluit lucratieve deal met Cinepolis

Redactie KW

Cinepolis is de vierde grootste bioscoopketen ter wereld, en is actief in Mexico, Latijns-Amerika, India en de Verenigde Staten. Het bedrijf bestelde 3000 schermen bij Barco, bij z’n vestigingen.

Cinepolis, de vierde grootste bioscoopketen ter wereld gebruikt enkel nog Barco’s digital cinema-projectoren voor de verdere omschakeling van haar filmzalen. Ook voor de uitrusting van haar nieuwe bioscoopcomplexen wordt beroep gedaan op Barco.

“Uiteindelijk zullen 3.000 Barco projectoren worden geïnstalleerd, waardoor alle bioscoopzalen die nog niet beschikten over digitaal beeld zullen worden uitgerust met de nieuwe technologie. De nieuwe zalen van de groeiende Cinepolis groep zullen ook beschikken over een DC projector van Barco,” voegt Ivan Cannau, Country Director voor Barco Mexico, toe. “De aanwezigheid van onze onderneming op het lokale niveau komt ons engagement om een perfecte service te verlenen alleen maar ten goede. Met lokale certification opleidingen, magazijnen ter plaatse en een wereldwijde dienstverlening kan Cinepolis ook in de toekomst op deze service blijven rekenen.”

(MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier