Bar Tequila wordt nieuwste wapenfeit van Mike D.

Redactie KW

Mike D. (43) is terug in business. Waar vroeger in Wevelgem zijn sfeercafé Mix’s was gevestigd, opent de Roeselarenaar begin september de cocktail- en tapasbar Tequila. De gemeente staat niet te popelen om hem met open armen te ontvangen. Bovendien heeft Mike D. in een vorig leven verschillende mensen tegen zich in het harnas gejaagd.

Begin mei 2009 werd Mix’s op de last van burgemeester Jan Seynhaeve gesloten. Een paar weken eerder vielen agenten van de PZ Grensleie en leden van de kansspelencommissie er binnen om op heterdaad vast te stellen dat er een illegaal pokerspel bezig was. Het gerecht had het over ‘een ernstig misdrijf’, ook omdat een minderjarige mee aan de pokertafel zat. De Mix’s bleef twee jaar dicht en werd nadien omgevormd tot tearoom Chantilly. Deze zaak is ondertussen ook al zes maanden gesloten.

Nu ziet Mike D. de gelegenheid om weer aan de slag te gaan in dit pand, dat hij van een plaatselijk geneesheer huurt. Op 7 september opent hij er de cocktail- en tapasbar Tequila. De voorbije jaren richtte D. een nauwelijks bij te houden aantal bedrijfjes op. Hij liet ook heel wat openstaande rekeningen na, zoals bij Jonathan Drobczynski uit Menen en Kenny Vandesonneville van Partyvibes uit Wevelgem. (JPT-foto JPT)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, edities De Weekbode editie Roeselare en De Weekbode editie De Leie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier