Balls & Glory van Wim Ballieu wint prijs voor innovatiefste restaurantconcept.

04/10/13 om 12:40 - Bijgewerkt om 12:40

Bron: Kw

De van oorsprong Veurnse chef heeft al restaurants in Gent en Brugge, stond op festivals en opent binnenkort nog een vestiging in Antwerpen.

Balls & Glory, waarbij Wim Ballieu (30) de gehaktbal eigenhandig op een nieuw culinair niveau ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden