B-Park haalt streefdoel van 4 miljoen klanten nog niet

Redactie KW

Steeds meer mensen vinden de weg naar de winkels in B-PARK Brugge. Toch ligt het aantal bezoekers nog altijd een stuk lager dan het oorspronkelijke streefdoel van 4 miljoen klanten per jaar. Ook de hypermarkt Carrefour is positief en krijgt steeds meer mensen over de vloer. Maar echt druk is het er niet.

De winkelpromenade B-PARK in Brugge viert binnenkort zijn tweejarig bestaan. De 16 winkels, hoofdzakelijk ketens, krijgen steeds meer klanten over de vloer. Dat zegt Devimo Group, de groep die het winkelpark beheert en promoot.

Grootste van België

Ook hypermarkt Carrefour, met een oppervlakte van 14.000 vierkante meter de grootste Belgische vestiging van de keten in België, is best tevreden. Een weekblad pakte eind vorige week nog uit met dramatische cijfers voor deze Carrefour-vestiging. Maar die moeten correct geïnterpreteerd worden, zegt Carrefour.

Koopzondagen

De meeste winkels in B-PARK zijn 40 koopzondagen of meer open per jaar. Ook in de toekomst zal het park zich blijven richten op toeristen en zondagshoppers. Het oorspronkelijk streefcijfer van 4 miljoen bezoekers is nog niet meteen in zicht. (LD)

-Meer hierover vanavond in het nieuws op Focus vanaf 18 uur-

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier