Axel uit Zedelgem wordt 14 jaar op 11/12/13 én krijgt bezoek van zijn idolen van Cercle Brugge

Redactie KW

In onze krant van vorige week vrijdag had Axel Decraemer nog zijn vurigste verjaardagswens geuit: het bezoek krijgen van enkele spelers van Cercle Brugge…

Axel Decraemer is de enige zoon van Koen en Nancy Lefevere. Zij baten sinds 1994 superette ‘Ip Zilleghem Platse’ uit in het centrum van Zedelgem. Zijn vrije tijd vult hij op met zijn twee hobby’s, of zeg maar passies. “Ik volleybal bij de scholieren van Packo Zedelgem. Tot mijn negende was ik voetballer en keeper bij Excelsior Zedelgem, maar ik heb mijn voetbalschoenen aan de haak gehangen en met volleybal heb ik mijn ding gevonden. Ook mijn mama heeft 25 jaar lang gevolleybald”, verklaart Axel de keuze van zijn sportieve hobby.

Vurig supporter van Cercle Brugge

Maar hij heeft het voetbal niet volledig uit zijn jonge leven gebannen. “Ik ben een vurige supporter van Cercle Brugge en met mijn abonnement ga ik naar de wedstrijden kijken. Ik wil geen speciale dingen voor mijn verjaardag, maar het mooiste verjaardagsgeschenk dat ik mezelf kan wensen is toch wel een bezoek van de Cerclespelers. Dan zou een droom in vervulling gaan”, fantaseerde Axel vorige week nog in De Weekbode Torhout en Brugsch Handelsblad.

Een wens die niet in dovemansoren viel, want vandaag kwamen Lukas Van Eenoo en doelman Joris Delle effectief bij Axel langs. CercleTV postte intussen dit filmpje op YouTube.

(BC/FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier