Avant-première ‘Het Varken van Madonna’ in de Madonna

Redactie KW

Een avant-première van ‘Het Varken van Madonna’, de nieuwe film van Frank Van Passel met onder andere Kevin Janssens en Wine Dierickx, zal in de Madonna plaatsvinden.

zaterdag 29 oktober gaan we in de Madonna de film te zien krijgen, nog voor hij in de Kinepoliszalen uitkomt”, zegt Heidi Vanackere, cultuurbeleidscoördinator van de gemeente Langemark-Poelkapelle, waar de Madonna een parochie van is. „En dat is behoorlijk uitzonderlijk.” Het gaat evenwel niet over de wereldpremière, die is in Antwerpen nog vóór de ‘avant-première’ in de Madonna.

Kevin Janssens

De locatie van de avant-première is alvast toepasselijk. „In het weekend van 28-30 oktober voorzien we om een feesttent op de parking van Vleeshandel Markey te plaatsen”, gaat Heidi verder. „Hoogtepunt van het weekend is de avant-première op zaterdagavond, waarop regisseur Frank van Passel, samen met enkele acteurs, aanwezig zal zijn.” Welke acteurs precies komen is niet duidelijk. Naast Kevin Janssens en Wine Dierickx spelen ook Nico Sturm, Wim Opbroeck, Marc Van Eeghem, Peter Van den Eede, Bruno Vanden Broecke, Frank Focketyn, Elise Bottu, Rudi Delhem, Peter Bulckaen, Charlotte Vandermeersch en Marijke Pinoy mee in de film.

(TOGH)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws West)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier