Auto in beslag genomen bij verkeerscontrole langs R32 door Riho-politie

Redactie KW

In de nacht van zaterdag op zondag hield de verkeersdienst van de Riho-zone een grootscheepse controle. Op de R32 werd een voertuig in beslag genomen wegens het ontbreken van een geldig verzekeringsbewijs.

Langs de Meensesteenweg controleerde de politie 270 voertuigen. Wegens overdreven snelheid werden 27 processen-verbaal opgesteld. Eén rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken. Niemand reed onder invloed van alcohol.

In Izegem werd gecontroleerd in de Meensesteenweg. Er werden 5 pv’s opgesteld wegens overdreven snelheid, 1 bestuurder was onder invloed van alcohol en één proces-verbaal werd opgesteld wegens het ontbreken van een geldig keuringsbewijs.

Controle op onverantwoord fietsgedrag

Op R32 werden 36 voertuigen gecontroleerd. Er werden twee pv’s opgesteld voor overdreven snelheid, 3 bestuurders waren onder invloed van alcohol en één voertuig werd in beslag genomen wegens het ontbreken van een geldig verzekeringsbewijs.

De politiepost Roeselare voerde deze morgen nog een controle uit gericht op onverantwoord rijgedrag van fietsers op het kruispunt van de Manestraat, Wallenstraat en Vrouwenstraat. Vier pv’s werden opgesteld voor het fietsen op het voetpad en één pv wegens het negeren van de verplichte rijrichting. (LVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier