Atcomex uit Gullegem levert twee tankwagens aan luchthaven Charlerloi

Redactie KW

Atcomex mag twee tankopleggers met een gezamenlijke capaciteit van 80.000L leveren aan de luchthaven Brussels South Charleroi Airport (BSCA).

“Dit order bevestigt het vertrouwen van BSCA (Brussels South Charleroi Airport S.A) in Atcomex”, zegt Maarten Vanwalle, Business Unit Manager Aircraft Refueling. “Wij hebben nu vijf voertuigen rondrijden in Charleroi. Samen met het order van de luchthaven Luik betekent dit dat alles wat is uitgegeven in België ook is binnen gehaald”.

Gestage groei

“Met dit project is uiteraard ook wat prestige mee gemoeid. Als Belgisch bedrijf was het vanzelfsprekend dat wij dit project absoluut wilden binnenhalen”, vult Maarten Vanwalle verder aan. “Over de jaren heen heeft Atcomex een leidinggevende positie kunnen verwerven. Deze kunnen we behouden omdat we vasthouden aan onze eigen waarden en visie, zeker wanneer er een ongunstig economisch klimaat heerst. Bovendien blijven we Belgisch en produceren we ook in België!”

Dit order was noodzakelijk voor de luchthaven om de capaciteitsuitbreiding en de gestage groei van het aantal passagiers optimaal te ondersteunen.

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier