Assisen Brugge: Pakistaan krijgt 20 jaar voor doodslag

05/03/10 om 12:06 - Bijgewerkt om 12:06

Bron: Kw

De 52-jarige Pakistaan Dilshad Minhas is door het hof van assisen in Brugge veroordeeld tot twintig jaar voor doodslag en poging tot doodslag. Op 19 juni 2007 kwam het tot een ruzie tussen de veroordeelde en twee van zijn vrienden aan het Prinses Clementinaplein in Oostende, waarbij Minhas de twee tijdens een gevecht neerstak. Een van hen overleed later die dag aan zijn verwondingen.

Dilshad Minas woonde samen in een huis in Oostende met de twee slachtoffers, maar de verstandhouding was niet al te best. Op de dag van de feiten kwam het tot een ruzie over 230 euro en een gsm die Minhas terugwilde van zijn huisgenoot Ahmed Saeed (43). Dat mondde uit in de steekpartij. De beschuldigde had volgens getuigen in de arm en hartstreek van het slachtoffer Saeed gestoken. Abdul Rana (44), een andere huisgenoot, kwam tussenbeide en kreeg ook enkele messteken, maar over...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!